1-op-1

Intuïtiesessie

Heb je levensvragen die je heel graag eens met iemand wil bespreken? Heb je moeite met het maken van een belangrijke keuze? Of wil je meer inzicht in jouw levensmissie? Dan kan ik je op weg helpen in een Intuïtiesessie.

We komen online samen en ik stem mij af op jou. Op jouw vragen, verlangens en op de boodschappen die voor jou langskomen. Je mag alles vragen, daarin ben je vrij. Het antwoord helpt je altijd op weg, maar ik doe geen voorspellingen. Je maakt namelijk altijd je eigen keuzes in het leven. Deze keuzes hangen af van jou en de situatie om je heen.

 

Heb je interesse in een live online sessie met mij? Dat kan natuurlijk. In de intuïtiesessies beantwoord ik je vragen en ik help je vooral op weg om jouw eigen intuïtie kracht bij te zetten en te ontwikkelen. Zo doen we samen een meditatie en ademhalingsmeditatie die je ook later zelf kan herhalen.

De online sessie duurt ongeveer een uur.

De prijs van een Online Intuïtiesessie is: € 121,-

Waar ik graag zeer duidelijk in ben: ik doe geen toekomstvoorspellingen. In mijn sessies geef ik richting aan dat waarin je zelf altijd keuzes kan maken.

Wil je deze sessie graag, dan voel je dat, dat is je intuïtie!

Stuur mij een mail met je vragen en dan neem ik contact met je op. Dan laat ik je weten of wij een mooie match zijn voor een Intuïtiesessie.