Verlang jij ook zo naar rust en vrijheid?

Nog zoveel vrouwen denken dat vrijheid, rust, aandacht en ruimte voor jezelf in het drukke leven echt niet mogelijk is of dat het moeilijk en tijdrovend is om dat te bereiken. Maar niets is minder waar.

Het is niet nodig om je door het leven te slepen, altijd moe en lusteloos. Om elke dag uitgeblust uit bed te stappen en zonder energie de dag door te komen terwijl je opgeslokt wordt door al jouw verantwoordelijkheden.

Vandaag wil ik je vertellen dat het echt anders kan op een simpele manier .

Een cadeau voor jou

Nog zoveel vrouwen denken dat vrijheid, rust, aandacht en ruimte voor jezelf in het drukke leven echt niet mogelijk is of dat het moeilijk en tijdrovend is om dat te bereiken. Maar niets is minder waar.

Het is niet nodig om je door het leven te slepen, altijd moe en lusteloos. Om elke dag uitgeblust uit bed te stappen en zonder energie de dag door te komen terwijl je opgeslokt wordt door al jouw verantwoordelijkheden.

Vandaag wil ik je vertellen dat het echt anders kan op een simpele manier .

Hoe zou jij je voelen als?

Je weer rust mag voelen, gewoon omdat je een paar minuten per dag de tijd neemt voor jezelf.

Je dagelijks weer kan uitkijken naar dat heerlijke moment voor jezelf waarin je ruimte en vrijheid ervaart

Meer ontspanning in je dag mag ervaren terwijl je zorgt voor alles om je heen

de essentiecursus

Voor vrouwen zoals jij en ik

Een bijzondere cursus voor de vrouw die verlangt naar rust in haar drukke bestaan, maar daar niet de ruimte voor voelt. Voor de vrouw die opgeslokt wordt door alle verplichting om haar heen waar ze de zorg voor draagt. Voor de vrouw die ook diepe liefde voelt voor alles waar ze de zorg voor draagt maar de liefde voor zichzelf onderweg is kwijtgeraakt. Een programma voor de vrouw die verlangt naar de fijne verbinding met zichzelf. De verbinding met wie zij zelf echt is.

Wat kan de Essentiecursus voor jou betekenen?

Dit is waar de Essentiecursus over gaat. De verbinding met jouw ware Zelf. Tijd, ruimte, rust en liefde creëren voor jezelf. Investeren in jezelf om er weer zoveel voor terug te krijgen. Want het leven kan echt anders. Het is mogelijk om in het drukke bestaan ook ruimte te maken voor jou zonder dat je al het andere verwaarloost.

Dat is waar de Essentiecursus jou in kan begeleiden. Je leert alles over meditatie en gebed. Twee essentiële tools die mijn leven compleet hebben veranderd en opnieuw vorm hebben gegeven. Een wereld van vrijheid, ruimte en dagelijkse rust heb ik er mee kunnen creëren. Daarnaast heb ik ook weer de connectie kunnen maken mijn eigen wensen en verlangens. En zo leef ik nu het leven waarvan ik altijd gedroomd heb, vol geluk, verbinding, gezondheid en liefde. Mijn leven kent natuurlijk ook ups-and-downs, het gaat niet altijd van een leien dakje, maar door meditatie en gebed toe te passen weet ik inmiddels dat ik zelf richting kan geven aan mijn leven en de kwaliteit ervan.

Verlang jij ook naar meer rust, ruimte, vrijheid. Een diepere connectie met wie jij werkelijk bent? Meer geluk, liefde, verbinding?

wat krijg je?

Ik neem je mee aan mijn hand.

In deze cursus:
Leg ik heel helder uit wat meditatie precies is en wat het met je doet.
Waarom meditatie en gebed zo krachtig zijn.
Waarom en op welke manier meditatie je energie weer kan laten stromen.
Wat er met je lichaam gebeurt als je mediteert.
Hoe 15 minuten per dag maximaal verschil gaan maken in jouw leven (dat ga je zelf ontdekken).
Hoe je jouw persoonlijke meditatie ontdekt. De manier van mediteren die bij jou past en je kan helpen op elk gebied in je leven.
Zodat je uiteindelijk nog lekkerder in je vel gaat zitten en met vertrouwen kan werken naar oplossingen voor al jouw levensvragen.

Dit alles en nog veel meer vertel ik je allemaal in een simpele, compacte maar oh zo krachtige cursus waar je jouw leven lang plezier van zal hebben. Waar je levenslang gebruik van kan maken en wat je weer zal doen leven.

Wat zit er in deze cursus?

7 modules in videovorm over meditatie & gebed die jou leren om direct in connectie met jezelf te komen;
5 krachtige meditaties die je in iedere situatie bij staan (loslaten van angsten en onzekerheden, wensen en verlangens waarmaken, een stilte meditatie)
2 essentiële meditaties om dagelijks uit te voeren voor lichamelijke en geestelijke groei
Vergis je niet: dit is niet zomaar een meditatiecursus. Deze cursus heb ik zo gemaakt dat jij zelf ontdekt wat de BESTE manier is voor jou is om te mediteren. En daarbij jouw kracht ontdekt en verbind met jouw ziel. Daarmee open je de poort naar de wijsheid in jou die al jouw levensvragen beantwoordt.

‘Door de meditaties voel ik mij veel meer mijzelf’

– Evelien leerde meditatie en gebed van Farin –

 

Zij stond twee jaar geleden ook precies op dit punt. Een druk leven, de zorg en volledige, liefdevolle aandacht voor haar gezin, partner, huis, werk, familie en alles daar omheen. Ze stond klaar voor iedereen, stelde niemand teleur maar was zichzelf eigenlijk helemaal kwijt. Ze voelde zich altijd vermoeid en lusteloos. Ze maakte zich constant zorgen over kinderen, relatie, carrière, gezondheid en noem maar op. Aandacht of ruimte voor haarzelf? Daar dacht ze helemaal niet over na, dat kon gewoon niet. Geen tijd voor. Maar ze was ook altijd uit haar humeur en snel geïrriteerd. “Het hoort erbij” dacht ze altijd. Ze dacht ook, net als jij, dat het niet mogelijk was om ooit in de nabije toekomst weer rust, vrijheid en voldoening te ervaren.

Samen gingen we aan de slag met Mediatie en Gebed en ik leerde haar de essentie hiervan. Ze begon met een paar minuten per dag, niet meer. Want, zei ze zelf: “Daar heb ik gewoon de tijd niet voor.” Maar al snel merkte ze dat ze enorm uitkeek naar die meditatiemomenten, het werden momenten van rust waar ze even connectie mocht maken met zichzelf, met Evelien. En dat had ze al jaren niet meer mogen voelen. Ze merkte al snel dat ze meer ontspanning voelde door de dag heen en dat ze de inspiratie voelde om dingen te gaan doen die ze eigenlijk heel graag wilde doen, maar nooit de tijd voor maakte: lekker lezen en zingen.

Inmiddels heeft Evelien mediatie een vaste plek in haar dagen gegeven en wil ze niet meer zonder. Nog steeds heeft ze een druk bestaan, maar ze voelt ook de ruimte om te genieten en om de rust en aandacht aan zichzelf te geven. De meditaties doet ze inmiddels op haar eigen manier. en zoals ze zelf zegt: “Elke dag voel ik mij steeds lekkerder in mijn vel. Door de diepe meditaties voel ik mij ook meer en meer mijzelf.”

Het enige verschil tussen Evelien en jou? Zij nam het besluit om het anders te gaan doen en pakte de kans die voor haar lag.

Wil jij ook graag meer rust, ruimte, vrijheid en voldoening gaan ervaren in jouw leven? En net als Evelien jezelf weer voelen en zijn?

Koop dan nu de Essentiecursus en begin ook!

Nu speciaal voor jou lieve vrouw,

voor een nog lagere prijs

Ik heb de Essentiecursus gemaakt voor alle vrouwen zoals jij en ik. Vrouwen die zichzelf meer gunnen, vrouwen die heel graag meer van zichzelf willen ontdekken. Ik wil zo veel mogelijk vrouwen deze kans gunnen. Daarom heb ik de prijs van mijn cursus laag gehouden. Maar nu speciaal voor alle deelnemers van de Meditatie Serie heb ik wel een hele speciale prijs die tijdelijk beschikbaar is:

De normale prijs van mijn Essentiecursus is €67,-

maar nu speciaal voor jou geef ik deze cursus weg voor de tijdelijke extra lage prijs van

€47,-

Daarvoor krijg je levens lang toegang tot de Essentiecursus
Die je geheel op eigen tempo en in je eigen tijd kan volgen
Een prachtige kans om verandering te brengen in jouw leven
Én je mag altijd je vragen aan mij persoonlijk stellen

 

Wil je graag meer begeleiding?

Dan heb ik nog iets mooiers voor je. Het Essentie-Intuïtie Pakket. Een prachtige mogelijkheid om persoonlijk met mij te werken aan al je vragen.

Een pakket met daarin de online Essentiecursus én daarnaast een 1-op-1 Online Intuïtiesessie van mij persoonlijk. De Intuïtiesessie vindt online plaats via Zoom en duurt ongeveer een uur. Ik stem af op jouw energie en beantwoord jouw vragen. ik geef je persoonlijke tips en adviezen mee waarmee jij jouw energie en intuïtie nog krachtiger kan ontwikkelen. Hierdoor geef je richting aan jouw wensen, dromen en verlangens en zal jij weer met veel meer ontspanning in het leven staan.

Dit pakket bied ik nu aan voor een hele speciale prijs. De 1-op-1 Online Intuïtuesessie nu samen met de Essentiecursus Voor de extra lage prijs van:

€121,-

Dat is de normale prijs van de 1-op-1 Online Intuïtiesessie maar nu krijg je daar de Essentiecursus bij cadeau

Een geweldige kans als je graag meer (spirituele) begeleiding wenst naast de cursus. Hiermee kan ik je heel gericht bijstaan en adviseren tijden een persoonlijke sessie.

‘Alle puzzelstukjes vielen zo mooi in elkaar’

-Rowena deed een 1-op-1 Online Intuïtiesessie bij Farin-

 

Ik vond het een enorm fijne sessie. De grootste indruk voor mij is geweest hoe alle puzzelstukjes zo mooi in elkaar vielen en hoe ik heel erg goed de koppeling kon maken tussen wat jij zei en wat er in mijn leven gebeurde. Het voelde geweldig! Farin is een liefdevolle vrouw die je heel erg goed aanvoelt en waar je je direct vertrouwd bij voelt. Als je meer inzicht wilt in jezelf en de levensvragen die je hebt, raad ik het 100% aan.

Over Farin

Ik ben Farin Ramdjan moeder van twee tieners en heel gelukkig getrouwd met mijn allerbeste vriend. Met veel ambitie was ik werkzaam in media en theater en had ik daarin tien jaar lang mijn eigen bedrijf totdat mijn echte grote droom uitkwam. Ik trouwde de liefde van mijn leven, wij kregen twee prachtige kinderen en met dezelfde ambitie stapte ik mijn rol als moeder. Ik wilde het allemaal perfect doen. Ik zorgde met veel overgave voor mijn gezin, huis, werk en alles daar omheen. Ik klaagde nooit want ik leefde mijn droom. Maar op een dag moest ik toch aan mijzelf erkennen dat ik mij van binnen helemaal niet zo sprankelend meer voelde. Ik was uitgeblust, moe en verdwaald in al het zorgen voor anderen. Ik merkte dat ik de zorg voor mijzelf vergeten was.

Als kind leerde mijn moeder mij bidden. Dat fascineerde mij want ik kwam er al snel achter dag gebeden konden uitkomen en vond ik magisch! Ik maakte uiteindelijk zelf meditaties van mijn gebeden en integreerde dat in mijn leven. Tot dat ik moeder werd. Het voelde voor mij alsof ik opnieuw geboren werd en richtte mij volledig op mijn kinderen en gezin. En ook mijn meditaties en gebeden kwamen op de achtergrond.

Totdat een vriendin mij uitnodigde voor een meditatie training. “Maar dat heb ìk toch helemaal niet nodig?” was mijn eerste reactie, Maar toch ging ik en ik herinnerde mij langzaam weer wat ‘leven vanuit essentie betekent’. Inmiddels leef ik het leven van mijn dromen en elke wordt het mooier en mooier. Daarom is het mijn missie om vrouwen aan te raken en mee te nemen in de reis naar onze Essentie. Om ook te kunnen leven in vrijheid, rust, ruimte en liefde.

Pak deze kans, een bijzondere cursus voor een speciale prijs!

De Essentiecursus

De normale prijs van mijn Essentiecursus is €67,-
maar nu speciaal voor jou geef ik deze cursus weg voor de tijdelijke extra lage prijs van

€47,-

Het Essentie-Intuïtie Pakket

Dit pakket bied ik nu aan voor een hele speciale prijs. De 1-op-1 Online Intuïtuesessie, van €121,- nu samen met de Essentiecursus van €67,- Voor de extra lage prijs van:

€121,-

‘Ik dacht altijd dat mediteren moeilijk zou zijn’

– Nicole leerde meditatie en gebed bij Farin-

 

Ik heb Farin leren kennen via haar Yogalessen. In de les deed ze ook altijd een meditatie. Toen heb ik bij haar ook een meditatiecursus gedaan. Ik dacht altijd dat mediteren moeilijk zou zijn en dat spiritualiteit iets is waar je aanleg voor moest hebben. Farin legt het allemaal zo helder en makkelijk uit, dat het logisch voelde. Inmiddels mediteer ik regelmatig en het kost mij geen enkele moeite. Ik ben er echt een stuk kalmer van geworden. En Farin heeft altijd een heel liefdevolle benadering als ik weer kom met een vraag of probleem. Ze maakt altijd tijd en helpt mij ook steeds weer om meer te vertrouwen.

Heb je nog een vraag?

Heb je nog vragen? Wil je graag met mij in gesprek?

Stuur mij een mail: farin@foodbodysoul.nl

Gun jezelf dit mooie cadeau

De Essentiecursus

De normale prijs van mijn Essentiecursus is €67,-
maar nu speciaal voor jou geef ik deze cursus weg voor de tijdelijke extra lage prijs van

€47,-

 

Het Essentie-Intuïtie Pakket

Dit pakket bied ik nu aan voor een hele speciale prijs. De 1-op-1 Online Intuïtuesessie, van €121,- nu samen met de Essentiecursus van €67,- Voor de extra lage prijs van:

€121,-